søndag den 12. juni 2016

Fyldt italiensk svinemørbrad 4 pers.

  • 1 svinemørbrad
  • Salt & peber
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 100 g parmaskinke i strimler
  • 200 g frisk mozzarella i skiver
  • 100 g hakkede soltørrede tomater i olie
  • 30 g pinjekerner
  • 150 g pancetta

Afpuds mørbraden, skær den næsten igennem på langs og fold den ud.

Læg den mellem 2 stykker film, bank den med den flade side af en kødhammer til 1 cm's tykkelse og krydr med salt & peber.
Fordel basilikumblade, parmaskinke, mozzarella, tomater og til sidst pinjekerner.
Rul mørbraden sammen på langs og vikl pancetta omkring, fæstn evt. med kødnåle, hvis det vil falde fra hinanden. Læg rullen i et smurt ildfast fad.
Stil fadet i ovnen ved 180 grader ca. 40 min.

Skæres i skiver og serveres med urtekartofler, bagte tomater og hvidløgsfoccacia.


Enkel italiensk mad, når det er allerbedst. Mørbraden er også flot på en buffet





Ingen kommentarer: